Лятна разпродажба – специални отстъпки от 40 %а всички Хостинг планове

Информация за контакт

Chicago 12, Melborne City, USA

+359 0896 88 74 13

info@hostnell.com

Безплатен Хостинг

Ние сме в бизнеса с уеб хостинг от дълго време. И открихме, че едно от най-последователните предимства на уеб хостинга е възможността да контролирате собствената си съдба.

Научаването как да правите свое собствено кодиране ви дава най-голямо ниво на контрол върху това, което можете да правите с вашия хостинг.

И така, къде можете да научите как да кодирате?

Мрежата е чудесно място да започнете. Разбира се, има безплатни и първокласни сайтове за уроци. Така че най-добрият ви курс на действие ще се сведе до два фактора: вашия стил на учене и бюджет . Ще покрием както безплатни, така и премиум курсове от различни стилове на обучение.

Нашият собствен център за поддръжка

Да, може да изглежда малко пристрастно, но ние се гордеем с нашия Център за поддръжка.

И имаме много интересни статии, съсредоточени около кодирането:

  • Основи на уеб дизайна Код g
  • Използване и разбиране на CSS
  • Използване на PHP за създаване на динамични страници

Най-добрата част от използването на нашия Център за поддръжка е, че можете да задавате въпроси и да оставяте коментари и ние ще ви отговорим директно.

Учене с W3Schools

Ако обучавате практически, бихте могли много добре да запретнете ръкави и да започнете с W3Schools .

Тук имаме безплатен ресурс, достъпен за всеки, който се интересува да кодира мрежата за себе си.

Всички основни езици за уеб разработка са обхванати от HTML, CSS, JavaScript, PHP, Python и повече съдържание, което се добавя през цялото време.

Получете визуално с видео курсове

Много от нас учат визуално. Харесва ни да видим нещо демонстрирано от компетентен инструктор.

За тези, които предпочитат да учат по този начин и имат бюджет за това, можете да разгледате наличните курсове Lynda.com или Udemy .

Ако нямате бюджет, но имате библиотечна карта, може да имате късмет. Lynda.com предоставя безплатен премиум достъп до някои участващи местни библиотеки. Проверете в местната библиотека дали предлагат акаунт в Lynda с вашето членство.

Захранете вашия уеб хостинг с вашия собствен код

Уеб разработката е популярна възможност за тези, които се интересуват да започнат с кодирането. Езиците са сравнително лесни за начинаещи, а интерфейсът на уеб браузъра е познат на почти всеки в наши дни.

А нашите планове за уеб хостинг са подходящи за начинаещи, които се интересуват от пускането на собствени приложения в света.

Без значение как сте избрали да учите, да имате известни познания за уеб кодиране се превръща в умение от ниво 1 и може да ви отведе далеч. Така че имате много причини да започнете днес. И ако скоро ще започнете, защо не блогвате за това в нашата платформа за хостинг на WordPress ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *