Лятна разпродажба – специални отстъпки от 40 %а всички Хостинг планове

Информация за контакт

Chicago 12, Melborne City, USA

+359 0896 88 74 13

info@hostnell.com

Безплатен Хостинг

Безплатен хостинг

за Студенти

5/5

Използвам услугата за домейн и безплатен хостинг за студенти, която получих от HostNell от около 2 години без никакви проблеми. Те се грижат много добре за всеки проблем. Препоръчвам на всички!

Ивайло Христов

Студент в ИУ Варна (Информатика)

Recent Engagement

0 +

Доволни Студенти

Изберете своя домейн а Хостинга може да е от нас.

Проверката на наличността на домейн никога не е била по-лесна! Вие сте на правилното място, за да намерите името на уебсайта!

Изберете своя домейн още сега!

Премиум уеб хостинг за Студенти

Нашият безплатен хостинг план за студенти включва всичко необходимо, за да хоствате вашия сайт.

Student Free

Спестяваш 100%Докато завършите

0.00 лв.

Кандидатствай
  • 1 Уебсайт
  • 2 GB SSD съхранение
  • 1 MySQL бази данни
  • 50 GB месечен трафик
  • 5 Имейл акаунта
  • HostNell Контрол панел
  • Auto Backup & Cloud Storage
  • Уеб сървър Nginx,Varnish,Apache

Безплатен хостинг за студенти

Днес ангажиментът на Hostnell да помага на специалностите компютърни и системни технологии. Горди сме да обявим безплатен хостинг за студенти, предназначен да помогне на студентите да си позволят нарастващите разходи за образование и да им помогне по пътя към успешна кариера в областта на технологиите.

Как да кандидатствам?

1- Харесайте и ни последвайте във Facebook , Twitter и Instagram . Както знаете, HostNell в момента е гореща тема в технологичната индустрия.
2- Ще се радваме също да видим работата ви онлайн. Публикувайте го в нашите и във вашите социални мрежи.

Трябва да е настоящ или бъдещ студент в един от Университетите в страната.

Трябва да предоставите документация, Студентска книжка или документ който удостоверява че сте студент в дадединия университет.

Попълнете формуляра за кандидатстване и ни го изпратете. След като сте одобрени ще получите инструкции на имейл който сте задали по време на кандитстването Ви .

Изисквания за Кандидатсване

Мощен уеб хостинг
Който ще надмине очакванията ви

Уникални предимства, които се открояват в нашата услуга Хостинг за Студенти .

Hostnell Web Control Panel

С безплатен хостинг план за студенти ще имате пълен достъп до вашия Hostnell Control Panel. Можете да управлявате вашите файлове, имейл акаунти, бази данни и други от един панел.

Безплатно архивиране

Сървърите на HostNell се архивират всяка седмица . В случай на загуба на данни, вашият сайт става отново активен с последното архивиране, създадено между 1-7 дни.

Неограничени функции

Ресурси като диск , трафик , пощенска кутия , база данни , поддомейн , FTP потребител са неограничени. Можете да публикувате сайта си, без да се притеснявате, че ще превишите лимита.

Our Customers Success Stories

Красимира Желева

“Използвам Nell хостинг повече от 5 години и услугата им може да се опише само като невероятна. Цените им са много конкурентни, но най-важното е, че поддръжката им на клиенти е брилянтна. Почти винаги има някой онлайн (денем и нощем), който да отговаря на технически въпроси, и всички заявки за поддръжка се отговаря много бързо.

Деси

“Здравейте, наистина е хубаво да получавате услуги оттук, намерих хубава хостинг компания чрез проучване и те имат наистина бърза и ориентирана към решения структура. Благодаря на всички.

Калоян Йорданов

“Използвам услугата за домейн и безплатен хостинг, която получих от hostnell.com от около 1 година без никакви проблеми. Те се грижат много добре за всеки проблем. Препоръчвам на всички!

Пламен Димитров

“Здравейте, току-що започнах в бизнеса с уеб сайтове. Докато правех проучване, за да се подобря, се насочих към hostnell в резултат на съвета на брат ми и тъй като съм нов в тези теми, те предоставиха обратна връзка за това, което поисках и не отне много време.

Жулиян Христов

“Работя с HostNell в продължение на много години. Като уеб дизайнер, аз използван услугата Реселър Хостинг от hostnell. Благодаря много на прекрасния хостинг екип за скоростта, поддръжката е много добра

Hotline Number

(+359) 0896-88-74-13

Поддръжка, фокусирана върху решението

Насладете се на подкрепата на силен екип, когато имате нужда от нея в Hosting.com.tr.

Често задавани въпроси

Горди сме да обявим безплатен хостинг за студенти. Ще разполагате с пълнофункционален хостинг акаунт, за да хоствате уебсайта си, курсовата си работа, да създадете свой собствен имейл акаунт и много повече. Това е абсолютно безплатно.

Трябва да предоставите документация, Студентска книжка или документ който удостоверява че сте студент в дадединия университет.

Не, няма скрита такса. Планът за хостинг на студенти е абсолютно безплатен, докато завършите дипломирането си. Не е необходимо да плащате нищо.

Да, ще имате напълно безплатно HostNell контролен панел, за да управлявате вашият хостинг акаунт и всички други ваши приложения.

Ще имате напълно безплатен файлов мениджър в Hostnell контрол панел, за да качвате/изтегляте вашите файлове. Можете също така да използвате защитен FTP акаунт, за да управлявате вашите файлове.

Да, ние предоставяме 5 имейл акаунта с безплатен хостинг за студентски план. Можете да го управлявате от вашия Hostnell контрол панел.

Да, можете да настроите Microsoft Outlook за имейл акаунти, които създавате при план за безплатен хостинг за студенти.

Да, ние предоставяме 1 MySQL бази данни с безплатен хостинг за студентски план. Можете да създавате бази данни от вашия HostNell контрол панел и да го управлявате от phpMyAdmin.

Да разбира се. Ще имате пълен достъп за инсталиране на CMS на трети страни за вашия сайт. Ние ще ви предоставим softaculous - инсталатор на приложения с едно кликване, за да инсталирате CMS на трета страна за вашия сайт.

Разбираме, че данните са всичко. Ние предоставяме безплатно архивиране дори с безплатен план за хостинг на студенти.

Вашият сайт ще бъде хостван на по-бърз сървър, който има процесор Intel с пълно SSD съхранение. Сървърът е напълно оптимизиран за хостинг на уебсайтове. Няма да се сблъскате с проблем, свързан с производителността.