Лятна разпродажба – специални отстъпки от 40 %а всички Хостинг планове

Информация за контакт

Chicago 12, Melborne City, USA

+359 0896 88 74 13

info@hostnell.com

Безплатен Хостинг

Всичко започва с
име на домейн!

HostNell може да ви помогне да регистрирате над 1000 уникални домейна от първо ниво!

Нови налични домейни!

Новите домейни от първо ниво са тук, регистрирайте ги, за да защитите Вашите търговски марки и имена!!

onlineonline93%спестяваш
$2.39/година
Вместо$35.98/годинарегистрирай сега
onlineonline46%Спестяваш
$9.02/година
Вместо$16.84/годинарегистрирай сега
onlineonline94%Спестяваш
$2.40/година
Вместо$42.12/годинарегистрирай сега
onlineonline78%спестяваш
$2.40/година
Вместо$10.82/годинарегистрирай сега
onlineonline28%спестяваш
$11.52/година
Вместо$15.99/годинарегистрирай сега
onlineonline13%спестяваш
$12.99/година
Вместо$14.99/годинарегистрирай сега
onlineonline11%спестяваш
$13.34/година
Вместо$14.99/годинарегистрирай сега
onlineonline75%спестяваш
$6.61/година
Вместо$26.47/годинарегистрирай сега

Включени безплатни функционалности към всеки домейн

БЕЗПЛАТНА Защита на WHOIS!

Какво означава ”Скрит WhoIs?”

DNS управление

Можете бързо и лесно да променяте DNS записите на вашия домейн.

Подновяване

Можете да подновявате домейна си по всяко време от вашия контролен панел.

Трансфер

Можете да прехвърлите вашите домейни от друга компания към нас.

Неймсървъри

Можете да променяте или да създавате неймсървъри за вашия домейн.

Имате нужда от поддръжка?

С огромен опит в хостинг услугите от 2014г. насам, няшият професионален екип е винаги на линия, за да ви помогне бързо и адекватно, за нас това е приоритет!

Защо да изберете нашите домейн услуги?

Имайте услуги, които ще добавят скорост към вашия бизнес без допълнителни разходи.

DNS мениджмънт

Управлявайте всичките си домейни през лесният за използване контролен панел и се възползвайте от надеждността и сигурността на name сървърите от HostNell.com

Безплатна защита от кражба

Нашите клиенти имат възможност да "заключват" домейните си, като по този начин ги защитят от кражба или нежелан трансфер. Управлението на тази функция се осъществява лесно и интуитивно от клиентския портал.

Безплатни неограничени субдомейни

Имате възможност да създавате неограничен брой субдомейни или поддомейни (sub.domain.com, sub2.domain.com ..) към основния си домейн директно от контролния панел.

Често Задавани Въпроси

Домейнът, е името на Вашия уебсайт, тоест адресът който потребителите изписват в браузъра си, за да стигнат до съдържанието на страницата ви.

Регистрацията на домейн е изключително лесен процес. Системата ни дава възможност да проверите наличността и цената на името като дава и възможни алтернативи, които също може да представляват интерес за вас.

На следващата стъпка ще имате възможността да изберете дали ще управлявате домейна самостоятелно или имате нужда и от уеб хостинг. След това остава само да попълните данните си, а ние ще се погрижим да регистрираме името ви за секунди след завършването на стъпките.

Регистрирай домейн

Можете да регистрирате предпочитания домейн за период от минимум 1 година до максимум 10.

Регистрация на домейн

Препоръчваме Ви да си изберете домейн име, което е кратко, запомнящо се и лесно за изписване. Разбира се, трябва и да е свързано с бизнеса Ви или личните Ви интереси. Тъй като е много вероятно .COM името, което искате, да е заето, предлагаме редица други разширения, от които можете да избирате.

Всички наши споделени хостинг планове ви дават възможност да хоствате повече от домейн на един акаунт. Също така може да създавате разнообразни алиаси към основния си домейн и да насочвате посетителите си към определена страница. С контролния панел HWPanel от HostNell е възможно да премахвате домейни или да управлявате техните DNS зони.

Разбира се! За да трансферирате домейна си към HostNell, е необходимо следното:

-Трансферът на домейн да е възможен;

-Домейнът трябва да е регистриран и срокът на регистрацията да не е изтекъл;

-Домейнът трябва да е на поне 60 дена;

-Домейнът трябва да бъде със статус OK (отключен);

-Нужен е т.нар. EPP ключ от настящия регистрар, за да бъде започнат процесът по трансфериране на домейн.

Поръчайте Трансфер от тук

Услугата "Защита на личната информация (WHOIS Privacy)", която предлагаме, скрива Вашите лични данни от трети лица и организации и ги замества с нашите данни. Освен това, услугата Ви предоставя и пренасочване на електронни писма към вашата истинска електронна поща. По този начин ще продължите да получавате важните съобщения относно вашето домейн име.

Използваме всички механизми за защита, предоставени ни от регистратора, с който работим. COM домейните, например, са заключени по подразбиране и са защитени от неоторизиран трансфер с 'EPP' код. За още по-високо ниво на защита, можете да активирате двуфакторна автентикация за Вашия Административен панел.

Това зависи от конкретния домейн от първо ниво и от регистратора за Вашия домейн, тъй като те следват различни правила. За повечето домейн имена, предлагани от нас, съществува "Grace period" (гратисен период) от около 30 дни след изтичането им, по време на който те могат да се подновяват от собствениците си на стандартните цени - това е така за .COM, .NET, .ORG, .BIZ, .INFO, .US, .CA, .HK, .COM.HK, .NET.HK, .ORG.HK, .IDV.HK и .EDU.HK домейни. За .EU домейни, тази фаза се нарича "Quarantine" (карантина) и продължава 40 дни. От друга страна, .DE домейните се подновяват автоматично, поради което нямат типичния гратисен период.

Имайте предвид, че "гратисните периоди" не са гарантирани от регистраторите на домейн имена, поради което винаги съветваме клиентите си да подновяват своите домейн регистрации преди датата на изтичането им.

След евентуалния гратисен период е възможно да последва друг статус, известен като "RGP" (Redemption Grace Period - гратисен период за обратно изкупуване) или като "Blackout" (затъмнение) за всички домейни от първо ниво и второ ниво, базирани на .HK. По време на тази фаза, домейните също могат да се подновяват, но на по-висока цена. За .COM, .NET, .ORG, .BIZ, .INFO, .US, .CA и .DE регистрации, домейните могат да се възстановят срещу допълнителна такса от 80 щатски долара (по курса на БНБ за деня), докато .HK, .COM.HK, .NET.HK, .ORG.HK и .EDU.HK регистрации могат да се възстановят срещу допълнителна такса от 200 хонконгски долара (по курса на БНБ за деня). .IDV.HK домейн имена могат да бъдат възстановени срещу допълнителна такса от 100 хонконгски долара (по курса на БНБ за деня), а за .EU домейни такава фаза не съществува.

Всички домейн услуги се считат за допълнителна усглуга, която не подлежи на възстановяване на заплатената при регистрация сума. На този етап не поддържаме такава договореност.