Лятна разпродажба – специални отстъпки от 40 %а всички Хостинг планове

Информация за контакт

Chicago 12, Melborne City, USA

+359 0896 88 74 13

info@hostnell.com

Безплатен Хостинг

Безплатен уеб хостинг

Поръчайте премиум безплатен хостинг и се насладете на всички най-добри функции, водеща в индустрията производителност и най-високата в класа 24/7 поддръжка. Неограничени хардуерни ресурси, безплатен домейн, и SSL сертификат също са включени!

Спестявате 100%
100% Безплатен Уеб Хостинг

включва всичко необходимо, за да стартирате вашия сайт.

0.00 лв.

Спестяваш 100% - 12/месеца

HostNell.com е оценен като „Отличен“ 4.9/5 на Trustpilot

HostNell.com е оценен като „Отличен“ 4.6/5 на Google

Our Services Include

Credibly supply 24/365 web services with customer directed
methods of empowerment. Collaboratively extend sustainable e-markets architectures.

Years of Hosting
Knowledge
0 +

Следващото ниво в онлайн образованието

Днес ангажиментът на Hostnell е да помага на студенти и учебни заведения  вярваме, че образованието е път към създаването на по-добър свят. То дава на хората шанс да се развиват, да растат, да бъдат иновативни и да прогресират. Образованието ни предоставя възможности, прави ни по-осъзнати и ни помага да станем по-добри и по-силни.

Безплатно преместване на сайта Ви от друг хостинг доставчик

+ Компенсация за неизползвано време!

Ние ще преместим сайта Ви към HostNell.com безплатно. Разчитайте на нашия технически екип да прехвърли Вашия сайт професионално, бързо и без прекъсване. Освен това, ще Ви компенсираме за оставащото Ви предплатено време към настоящия Ви хостинг доставчик.

Значителен капацитет

Без значение колко взискателен е вашият уебсайт, ние предоставяме значително количество ресурси, за да започнете веднага!
Пакетът за Безплатен уеб хостинг е идеално подходящ за леки уебсайтове, студенти, личен блог или уебсайт, създаден с нашия Site Builder като допълнение сме включили WordPress ускорител . Средно безплатният акаунт може да обслужва приблизително 30 000 посетители дневно на уебсайт, базиран на PHP, или практически неограничен брой посетители на уебсайт с чист HTML. Ние не ограничаваме наличността на вашия уебсайт – той ще бъде онлайн 24 часа в денонощието.

99% време на работа и невероятна скорост

HostNell има специален администраторски екип, който гарантира, че всичко работи с пълна мощност. 99% време на работа означават, че уебсайтът ви ще работи независимо от обстоятелствата.
Нашите сървъри са оптимизирани да обработват заявки за възможно най-кратък период от време, като същевременно остават консервативни по отношение на използването на ресурсите. Това ни позволява да достигнем светкавично бързи скорости на сървърите!

Персонализиран контролен панел

За да ви осигурим най-удобната среда, ние разработихме персонализиран контролен панел с всички важни инструменти на едно място. От инсталатор на WordPress до безплатно паркиране на домейни, ще намерите всички необходими инструменти, за да заемете силна позиция и да изградите вашето онлайн присъствие.

Търсите повече мощност?

Използвайте уникалния висококачествен VIP хостинг, предоставен от лидерите в индустрията на най-ниска цена.

Защо да изберете HostNell.com

Най-надеждната марка в България

Най-големите Български марки предпочитат HostNell.com.

24/7 Експертна поддръжка

Всички наши хостинг планове се поддържат 24/7 от квалифицирани технически експерти. Ние предоставяме най-бързата поддръжка със средно време за реакция до 15 минути.

Безплатни услуги

Не плащайте допълнителни такси за услуги като безплатна миграция, безплатен SSL, безплатен анти-спам, безплатен архив. Започнете своя бизнес със спестявания!

30 Дни Гаранция За Връщане на Парите

Ние сме толкова уверени в качеството на нашата услуга,
че вкючваме 30 дни гаранция за възтановяване на парите Ви.

Висока производителност
Ние предоставяме максимална производителност на нашите клиенти с нашата NVME SSD инфраструктура за съхранение и най-съвременни сървъри.
99.9% Uptime

Вашият уебсайт е винаги онлайн с 99,9% гаранция за непрекъсната работа с неограничен хостинг и сървърни услуги.

Често задавани въпроси за безплатен уеб хостинг

Отговори на често задавани въпроси относно HostNell.com

Основната и очевидна разлика е цената. Въпреки че е безплатна услуга, тя идва с определени ограничения.

Безплатният хостинг ви позволява да хоствате ограничен брой уебсайтове и се предлага с дисково пространство и ограничение на честотната лента. Това е въведено, за да се гарантира, че всеки може да има справедлив шанс в услугата. Безплатният хостинг е идеалното място за учене. Позволява ви да експериментирате, кодирате и изграждате без инвестиция.

Платените хостинг услуги обикновено имат повече функционалност, имат добавени функции и много по-големи ограничения за данни и честотна лента. Като цяло получавате по-професионално и гъвкаво изживяване.

Има два основни начина за качване на файлове във вашата безплатна уеб хостинг услуга:

Първият вариант - с помощта на базирания на браузъра файлов мениджър. Този инструмент ви позволява да навигирате, качвате и изтривате файлове на вашия уеб сървър. Можете да получите достъп до тази функция през контролния панел.
Вторият вариант е използването на FTP. FTP означава протокол за прехвърляне на файлове. Тези услуги ви позволяват удобно да управлявате вашите файлове по начин, подобен на файловия мениджър.

HostNell.com беше, и винаги ще бъде напълно БЕЗПЛАТНА платформа! За да използвате нашите услуги, дори не е необходимо да прикачвате информация за кредитна карта или друга информация за плащане. Просто попълнете формата за регистрация и сте готови да завладеете интернет!

Всички потребители на безплатен хостинг пакет имат право да получат безплатен поддомейн, който идва под формата на example.hostnell.com

Въпреки това, ако желаете да използвате домейн от първо ниво, опцията е налична. Можете да използвате съществуващ домейн от друг регистратор и да направите трансфер, ние също можем да го направим вместо вас и то безплатно към вашия безплатен уеб хостинг. Като алтернатива можете да регистрирате домейн от първо ниво на супер цена при нас и да го използвате също.

Разнообразието от неща, които можете да правите с безплатния уеб хостинг, е огромно. Основно можете да го използвате, за създаване за уебсайт, накратко за всичко, като започнете с:

WordPress блогове
Преглед на сайтове
Лични уебсайтове
Малки предприятия
Училищни и университетски проекти
Малки магазини за електронна търговия

Безплатният уеб хостинг също е невероятна платформа за започване и изучаване на кодиране, тъй като поддържа най-популярните езици за програмиране като PHP, MySQL, HTML, JavaScript, CSS и други!

Всички сървъри на HostNell използват усъвършенствани защитни стени и включват DDoS защита. Специален екип от поддръжка също наблюдава денонощно сървъра. Това гарантира, че уебсайтът ви работи и работи с най-малко възможни смущения или проблеми.

Сигурността на даден уебсайт обикновено зависи от софтуера, който използва, и уязвимостта, които съществуват в него. Като се има предвид това, важно е да поддържате всичко актуализирано и да използвате инструменти само от доверени доставчици.

Ако надвишите границите на безплатния уеб хостинг и се нуждаете от нещо по-мощно, ние сме готови да ви предложим специално надграждане до премиум уеб хостинг. Той включва безпроблемен трансфер, 24/7 поддръжка на живо, повече ресурси, допълнителни функции и много повече!

Безплатен уеб хостинг акаунт може да има един активен уебсайта. То ще има свои собствен специализиран ресурс, отделно подробности за FTP и може да се използва всеки инструмент, предоставен в контролния панел. За да Хоствате втори уебсайт, ще трябва да прегледате другите ни Професионални Уеб Хостинг Планове.

Споделен Хостинг, WordPress Hosting, Реселър Хостинг, Имейл Хостинг,