Лятна разпродажба – специални отстъпки от 40 %а всички Хостинг планове

Информация за контакт

Chicago 12, Melborne City, USA

+359 0896 88 74 13

info@hostnell.com

Безплатен Хостинг
Reseller Hosting hostnellcom

Реселър Хостинг е концепцията, която трябва да търсите, за да продавате хостинг на клиентите си, да организирате клиентски сайтове или свои собствени сайтове от колективен панел .

Какво означава Реселър?
Както почти всички термини в интернет, думата “ reseller „, преминала в литературата от английски, всъщност трябва да се преведе на нашия език като „препродажба“. Но пълният превод на тази дума на турски трябва да се направи с думата „дилър“. Поради тази причина Реселърските хостинг пакети се наричат още „ Реселър хостинг “.

Какво е Реселър хостинг?
Както може да се разбере от дефиницията, направена в параграфа по-горе, хостинг услугата, закупена от някой, който иска да продава хостинг, се нарича „хостинг на Реселър“. В услугата за Реселър хостинг, закупената хостинг зона; може да се използва на множество уебсайтове.

Единствената разлика между хостинг пакет за Реселър и всеки друг хостинг пакет е, че той позволява само хостване на повече от един уебсайт. В този пакет, който беше пуснат за хора или компании, които искат да продават хостинг, лога и банери се поставят на различни части на панела за управление; Марката на вашата компания може да бъде подчертана.

Как работи Реселърският хостинг?
Логиката на работа на Реселърските хостинг пакети е точно като другите уеб хостинг пакети. Частта, която се отделя от физически сървър или облачен сървър чрез разделяне се продава чрез софтуерно разделяне на по-малки части. Ако желаете да използвате хардуерните характеристики на Реселъра, той може да бъде инсталиран и само на физически сървър.

Обяснението в това заглавие може да ви се стори малко объркващо. За допълнително опростяване на обяснението; Reseller хостингът може да се сравни със сграда, която може да се използва като хотел. За всеки нов клиент (т.е., когато се иска откриване на хостинг акаунт за всеки нов уебсайт), в сградата се изгражда стая, която се отдава под наем на клиента. Нито една от стаите не е готова. Приготвя се за минути при пристигането на клиента.

Освен това, ако е разрешено от вас, клиентите могат да управляват собствените си хостинг акаунти на ниво потребител. За да се върнем към примера с хотелската стая, ако искате вашият клиент да направи малки промени в стаята си, имате възможност да му дадете разрешение да направи тези прости промени. Всички мерки, които ще направи, са ограничени до стаята, която наема. Размерите на стаята, колко хора могат да влязат и излязат (т.е. характеристики като пространство за хостинг, трафик на сайта) се определят от вас.

Функции за хостинг на Реселъри
Реселър хостинг пакети, предлагани за продажба от хостинг компании; те се пускат с различни HDD, RAM, CPU и опции за трафик. Много хостинг компании дори позволяват на потребителя да посочи ресурси за хостинг на Реселър и да ги цени според избраните функции.

Някои хостинг пакети за Реселъри имат ограничение за броя на акаунтите. Например, ако пакет за хостинг на Реселър е ограничен до хостване на 20 сайта, 21-вият сайт не може да бъде отворен дори ако има свободно място в пространството на HDD. Поради тази причина трябва да се провери преди покупка дали има такова ограничение.

Кой трябва да предпочете пакети за хостинг на Реселъри?
Въпреки че Реселърските хостинг пакети се продават за хора, които искат да продават хостинг ; Също така често се предпочита от уеб администратори с множество сайтове и разработчици на софтуер, които искат да продават свои собствени теми или скриптове.

Продавачите, които продават свой собствен софтуер, могат както да публикуват демонстрации на собствения си софтуер в една и съща зона за Реселъри, така и да предоставят хостинг услуги за софтуера, който продават на клиентите. Накратко, Реселърският хостинг може да бъде предпочитан от всеки, който иска да хоства повече от един сайт.

Предимства на Реселърския хостинг
Най-голямото предимство на Реселърския хостинг е премахването на административната сложност. Благодарение на Реселърския хостинг; Хостинг зоните на всички ваши уебсайтове могат да се управляват чрез един панел. Дори и да не си спомняте паролите за хостинг акаунти на вашите сайтове, можете да влезете в тези акаунти от главния панел.

За сайт, който се нуждае от повече ресурси като трафик и хостинг пространство, тези ресурси могат да бъдат увеличени. Ако консумацията на ресурси е ниска, тя може да бъде намалена.

Ако предпочитате Реселър хостинг вместо закупуване на уеб хостинг отделно за всеки сайт , разходите могат да бъдат оптимално намалени.

Много добър старт може да се направи от нови предприемачи, които искат да започнат хостинг компания с малка цена.

Недостатъци на Реселърския хостинг
Много от хостинг пакетите за Реселъри имат лимит за хостинг на сайтове. Сървъри, използвани за Реселърски продажби; Тъй като обикновено е разделен на много Реселърски пакети, може да се наложи да смените сървърите, когато искате да увеличите капацитета или да надстроите.

Редакциите, които можете да направите от страната на сървъра, са ограничени. За много оптимизации може да се наложи да се свържете с хостинг компанията и да заплатите такса.

Мога ли да печеля пари с Реселър Хостинг?
Всъщност отговорът на този въпрос е скрит от човека, който задава въпроса. Защото, когато купувате Реселър хостинг; Само вие знаете дали можете да продадете този продукт на други хора или не. Но трябва да знаете, че има хиляди хора, които печелят пари, като продават своите хостинг акаунти, създадени на Реселър хостинг без сървър в който и да е център за данни.

Има по-голяма вероятност да спечелите пари от този продукт, особено ако се опитвате да монетизирате бизнеса си с дизайн на уебсайтове. Защото е необходим хостинг акаунт за публикуване на всеки проектиран уебсайт. Ценообразуването на вашите клиенти, включително уеб хостинг, може да ви отведе една крачка пред вашите конкуренти.

Най-добрият Реселър хостинг
Единственият фактор, който определя дали един Реселър хостинг е добър, е компанията, която го продава. Ако компанията, от която сте закупили Реселър хостинг Ако това е компания, HostNell.com която е известна на пазара, обслужва от дълго време и има задоволително следпродажбено обслужване, услугата, която получавате, може да се нарече най-добрият Реселър хостинг.

Освен това е много важно да работите с хостинг компания,като Hostnell.com която предоставя безплатни миграционни услуги, без да губите данни при евентуални процеси на подмяна на сървъра за евентуални заявки за увеличаване на капацитета.

HostNell.com Той е възприел принципа за осигуряване на безусловно удовлетворение на клиентите чрез предоставяне на безплатна поддръжка за вътрешно трансфериране на всички хостинг пакети за Реселъри .

Reseller хостинг срещу. Споделен хостинг
Reseller хостинг; Това е продуктова група от висок клас, която позволява създаване на споделени хостинг акаунти. Споделените хостинг акаунти са за хостване на един уебсайт. При хостинг на Реселъри хостинг услугите могат да се предоставят за толкова много сайтове, колкото компанията, която сте закупили, позволява.

Реселър хостинг срещу VPS хостинг
VPS хостинг пакетите често се бъркат с Реселър хостинг. Възможно е също така да хоствате множество сайтове във VPS хостинг акаунти. Но VPS всъщност е процесът на разделяне на физическите сървъри на нови сървъри с помощта на технология за виртуализация. Следователно във VPS акаунт имате възможност да извършвате всякакви софтуерни операции, свързани със сървъра.

При хостинг пакетите за Реселъри вие нямате достъп до сървъра и действията, които можете/можете да извършвате от страната на сървъра, са ограничени. Ако трябва постоянно да се намесвате в сървърната страна, трябва да предпочетете VPS вместо Реселър. Но ако използвате CMS система като WordPress и нямате никаква работа в областта на сървъра, освен достъп до файловете на сайта, Реселърският хостинг е идеален за вас.

Реселър хостинг срещу специализиран хостинг
Специализираният хостинг е основните машини, на които се предоставя хостинг услуга. Специален хостинг може да се използва за самостоятелен сайт; Може също да бъде разделен на Реселър хостинг, VPS или споделен хостинг.

Специализираният хостинг е предпочитан за сайтове, които консумират много ресурси, особено трафик и процесор, или от компании, които продават мащабен хостинг.

Реселър хостинг цени
За да не бъдете жертва при закупуване на Реселър хостинг пакети, които се продават на силно променливи цени на пазара, има няколко неща, на които трябва да обърнете внимание. Най-важният от тези въпроси е от колко време компанията е в сектора. Тъй като хостинг пакетите за Реселъри са услуги, които обикновено се купуват чрез заплащане на годишна такса. Ако компанията, която сте избрали просто защото е достъпна, е доста нова в индустрията, закупеният от вас пакет може скоро да бъде затворен. Защото повече от половината компании, които се заемат да продават хостинг, се сбогуват с търговския си живот, преди да навършат една година. Ако се случи този най-лош сценарий, може да не губите само пари. Възможно е дори да нямате достъп до резервни копия на вашите сайтове.

Друг фактор, който определя цените за хостинг на Реселъри, е размерът на сървърния парк на компанията, която сте закупили. Уеб хостинг компания, която хоства голям брой сървъри в своя сървърен парк, в случай на възможна повреда на сървъра; Той премества вашия хостинг акаунт на Реселър към един от другите сървъри за кратко време и ви предпазва от това да станете жертва.

Можете да използвате връзката, за да видите икономичните и гарантирани пакети на Реселър хостинг, предлагани от HostNell.com .

Стигнахте до края на нашата статия. Вече имате подробна информация за Реселър хостинг пакети. Можете да продължите да преглеждате нашия блог, за да получите достъп до цялата основна и подробна информация за уеб технологиите под един покрив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *